#PHOT over rijdende treinen…of niet…

#Zweefteefalert (geen hond die deze tekst snapt, maar dat zal me een worst zijn).

Op het station Hollands Spoor vanmiddag kwam ik erachter dat Den Haag Centraal een beter opstapstation geweest zou zijn. Instappen, uitstappen, overstappen….de trein rijdt gewoon volgens een dienstregeling.

Ik zit momenteel op een rijdende trein en wat zou ik graag een app hebben die mijn weg uitstippelde. Inclusief de in- en uitstapplaatsen.
In- en uitchecken op daltarief en soms een overstap.

Verhuizen is wel een ‘dingetje’.

Om door te gaan moet je de cookies accepteren Waarom lees je hier

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close