Karin Blogt op je mobileltje?

Gerard Bierens blogde vandaag over de mogelijkheid om je weblog beter bereikbaar te maken via een telefoon. (Mobile Blog).
Omdat ik maandag de 21e voor 2 weken de stekker er uit trek maar anderen nog moeten gaan 🙂 heb ik ook een account aangemaakt bij Mofuse. Fluitje van een cent en nu is mijn weblog zonder toeters en bellen te lezen op je mobieltje via http://karinwinters.mofuse.mobi/ en omdat ik niet, maar velen wel een IPhone hebben ziet de Blog er ook daarop ook heel gelikt uit.
Zie het nut van volgen van deze blog mobiel niet echt maar toch wel aardig.

Blogged with the Flock Browser

4 comments

  1. Bon voyage! Een sunny vakantieleven als god in Frankrijk! En als het je past: die boeken van mijn francofiele oud-collega Bart Van Loo niet vergeten, he: het smakelijke “Als kok in Frankrijk” (met literaire recepten en culinaire verhalen) en zijn literaire reisgids voor Frankrijk “Parijs retour” …

    En bijzonder funny, jouw link naar de nachtegaal!! Bedankt, Karin, was ik weer ff ‘zoet’. Hoe kun je me toch zo goed kennen … Weet je, ik heb Ă©cht de Marseillaise ingetikt. En voor de gelegenheid ook de Brabançonne. Maar melodieuzer dan deze laatste klonk toch de Vlaamse Leeuw. Nou, een niet te temmen Leeuw door een nachtegaal geĂŻnterpreteerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of …

  2. @janien, trouwens ontwikkelingen in het Vlaamse zijn spannend, wie weet worden we landgenoten, jullie mogen er best bij ons bij….wordt Nederland een stuk gezelliger

Comments are closed.