Botox effecten, Singalong songs en Disclaimers

botox.jpg
Al een tijdje zie ik ‘s morgens dat mijn oogleden iets slapper worden en overweeg dan in het halfdonker een Botox ingreepje. Na deze week ben ik erachter dat e.e.a goedkoper kan.

Wanneer je namelijk van de ene verbazing in de andere valt, trek je je wenkbrauwen stevig op en span je je oogleden aan. Dit was een goede pseudo Botox week, veel voor weinig geld maar wel  oppassen dat er geen ongewenste verlammingen optreden.

Afijn dus zo plastisch mogelijk zijn zonder de disclaimer van mijn mail te overtreden. 

Mail disclaimer en visitekaartjes meting: Ergens in een uithoek staan de regels van ons visitekaartje die we onder de mail moeten zetten en kun je daar ook (wenselijk) de disclaimer aan vast hangen. Mijne is hopelijk meestal  lichtgrijs en Arial 8. (ca 4 cm extra mail dus, inclusief mijn loze hebben en houden).

Laat ik iets in de zgn. bus liggen is de disclaimer Arial 14. Je kan niet weten
Enkele betere botox effecten uit mijn inbox: 12 centimeter disclaimer omdat het in 3 talen is, 8 centimeter omdat de functie/rol/taak uit 4 regels bestaat. 2 centimeter extra omdat ik (inclusief het daar wel mogelijke plaatje) rekening moet houden met omgehakte bomen als ik iets af druk (waar ik gezien de afstand naar de printer wel weer 274,8 Kj mee verbrand). Afijn…..zo halve liter Botox bespaard.

Zondag: (disclaimer arial 14): 3×3 onderwijsmodel groeit naar 1×5…..of 4×8 oh nee, 8×4. 1 afspraak met Doctor Schumacher bespaard.
Maandag: Hoe bereid ik een doelloze bijeenkomst voor en wat wil ik er niet mee bereiken. 2 uur pijnloos Botoxen

Dinsdag: Voorbereiden presentatie, de enige dag in het jaar dat zelfs de beheerders BB een Fokke en Sukke strip kunnen aanpassen omdat de Bug in 8.0 heel erg is. (bedroefd kijkend, veel te snel veel wijn en heel veel mondelinge disclaimer Arial 18 roddels. Veel gif verlamming te voorkomen.)

Woensdag: Sing-a-long dag: op de grote stille heide, Stormy weather,  Jo met de Banjo (zing door tot de derde zin). Inhaken en meezingen. Botoxloos maar wel een energielek.
Woensdagavond: wist je dat wij een treasurer hebben en ik nooit meer een declaratie op een verkeerd formulier mag invullen. Overweging: liposuctie?
Donderdag: Het is allemaal de schuld van E. hij onderbrak mijn wake-up light moment met een SMS aan de bedgenoot, die ooit bedacht heeft dat een geluidje gekoppeld aan een persoon leuk is, nee, lekker de Flaco Gimines 7.15 uur op een meter in je oor. Het is de hele dag niet meer goed gekomen.

Vrijdag: TGIF dag: deze dag ga ik niet meenemen om de totale verlamming van mijn sierlijke gelaat te voorkomen.

Mijn jongste zoon zei me ooit, aaiend over de eerste kreukeltjes: Rimpels zijn herinneringen.
Laat het dus maar zo.

2 comments

 1. Maandag : Wakker worden en geen water hebben.. niet naar de wc kunnen en niet eens je handen kunnen wassen!! Daarna op het station heeft ProRail weer eens zitten klussen aan het spoor in het weekend. Helaas is hun werkdag op zondag toch echt om 5 uur af en doet de helft van de overgangen het dus niet. Afijn trein een half uur telaat. Trein vertrekt maar reidt ongeveer 20km per uur Met de fiets zou ik nog eerder in Hurdegaryp zijn geweest! Kwart over 9 een uur telaat kom ik binnen kakken op mijn stage na een halve week er niet geweest te zijn door ziekte.
  Dinsdag: Dat was denk ik toch wel de No Show dag. Of te wel patienten vinden het niet nodig om af te zeggen. En mijn baas heeft besloten dat iedereen vrij mag nemen met goede vrijdag maar de stagiaires moeten maar wel aan wezig zijn om de patienten de behandelen. stagiaires zijn namelijk toch onbetaald. Klagen niet. Want ze willen zo graag leren! zo graag dat ze zelfs ja knikken als ze bedenken dat ze de reis naar friesland en van friesland naar huishuis (want ja het is pasen dan wil iedereen vlechtbrood en een paassnol eten en eitjes schilderen met de rest van de familie) helemaal zelf moeten betalen. grun / hurdegaryp 4.40 euro en 14.70. Even vertaald, dames taal: 1 all star studenten taal: een biefstuk met patat sla en 5 bier bij de 1e kamer.
  Woensdag : dat is toch wel de meest loze dag van de week. Half 9 op stage.. in totaal wel 3 patienten. De rest van de dag bestaat uit op elkaar oefenen. filmpjes kijken over halve oren (die bljkbaar nog aan een lijk zat) en badmintonnen in de oefenzaal. Daarnaast stormt het nog dus 2x zeik nat over. Waait van je fiets af haar in de war. trein telaat. Oleee over de helft van de week
  Donderdag: stage gesprek.. mijn stage begeleider is een super vent. maar mijn stagedocent is een verlepte oude dame die verstand denkt te hebben waar ze eigenlijk niets van weet. (ik zeg het heeeeeeel netjes!)
  Ze maakt mij uit voor een luie stagiare. schiet in de verdediging als mijn stagebegeleider het voor mij op neemt. Daarna ben ik een luie student. Ik krijg al 1 rood oor en toch ook wel rode wangetjes (frustratiewangetjes) DAarna gaat ze nog maals inde verdedinging door de houding aan te nemen van lalalalalala ik luister toch niet. (armen en benen over elkaar van ons weggekruist. Hoofd andere kant op naar boven kijkend en toch wel vaak de ogen dicht.) laati k nou mijn scriptie geschreven hebben over non-verbale communicatie binnen de fysiotherapie. De belediging werd me te groot en op tijd zei mijn begeleider dit gesprek is afgerond laura ga maar thee drinken. hele dag naar de knoppen..
  Vrijdag: tja vrijdag is zoiezo al vrijdag. Het regent als k naar het station fiets. Weer weinig patienten en vooral in verhouding naar wat ik aan patienten had een aantal no shows. nog steeds staat mijn goede vrijdag leeg maar ja ik moet er wel zijn! En dan de patienten die je hebt houden niet van lachen.. misschien hebben ze naast alle enge ziekten die ze gehad hebben zijn ze ook wel manisch en dan vooral de depressieve kant. denk dat ze het jammer vinden dat de trein zo langzaam rijd (hoort niet is wel atijd zo)
  Gelukkig was er dan nog mijn patient die zoooo dom is dat het gewoon bijna schattig is..
  Dan heb ik nogn iet gesproken over mijn school zelf. Die het voor een hele hoop studenten weet te verpesten. Ik ga het niet eens opschrijven. ik krijg gelijk weer rode wangetjes ennu zelfs 2 rode oren!
  Tnx mam voor deze uitlaat klep! ben erg blij met jouw stukje! dit ga k knippen en plakken voorm ijn dagboek! heeeeerlijk! voel me gelijk beter!! Zucht!

 2. @Laura, maak zelf een Blog zou ik zeggen.
  @andere lezers,ter info: Laura studeert in Groningen en loopt momenteel stage, ook het HBO is niet perfect kun je hier wel lezen.

Comments are closed.